Ενδιαφέροντα άρθρα

Διαμονή & Διασκέδαση

Έληξε

Διαμονή 

Η Ελαφόνησος ένας κατεξοχήν τουριστικός προορισμός με πρωτοφανείς δείκτες επισκεψιμότητας, διαθέτει ποιοτικές υποδομές διαμονής και προτάσεις διασκέδασης τέτοιες ώστε ο επισκέπτης να βιώνει την απόλυτη εμπειρία του ήλιου και της θάλασσας, την ομορφιά της φύσης, το καλό φαγητό και την ανεπιτήδευτη φιλοξενία των κατοίκων του μοναδικού νησιού της Πελοποννήσου.
Στην Ελαφόνησο οι προτάσεις διαμονής και διασκέδασης είναι πολλές και εναλλακτικές με ικανή δυναμικότητα, ώστε το νησί να μεταμορφώνεται κάθε καλοκαίρι σε ένα φιλόξενο τόπο, πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Λειτουργούν κατα την τουριστική περίοδο ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια όλων των κατηγοριών, καλύπτωντας τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του κάθε επισκέπτη!

Εστίαση και ψυχαγωγία
 Η γαστρονομία και συγκεκριμένα η τοπική κουζίνα είναι στις μέρες μας λόγος ικανός για να επισκεφθεί κανείς μια περιοχή. Στην Ελαφόνησο το καλό φαγητό, στοιχείο της τοπικής κουλτούρας και φιλοξενίας είναι αυτό που ανέδειξε το μικρό ψαρονήσι της λακωνικής σε ένα σημαντικό προορισμό.
Πολλές και εναλλακτικές προτάσεις για φαγητό με βασικό πιάτο στο μενού το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά μαγειρεμένα με συνταγές σπάνιες. Αρκετές είναι και οι επιλογές για ποτό με μουσική τόσο στο λιμάνι όσο και στις παραλίες του νησιού.

 Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση έχουν οι τοπικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν ντόπιοι και επισκέπτες. Μικρές συναυλιακές βραδιές, λαϊκά πανηγύρια με ζωντανή μουσική και χορό, επιδείξεις παραδοσιακών χωρών, θεατρικά, εκθέσεις λαϊκής τέχνης είναι κάποιες από τις δράσεις των τοπικών συλλόγων που διαμορφώνουν το ύφος της διασκέδασης στο νησί.
Οι τοπικές εκδηλώσεις και η θαλασσινή γαστρονομία μαρτυρούν την ναυτική κουλτούρα και την αλιευτική παράδοση της Ελαφονήσου.

Επικοινωνια

Ζήστε την πιο όμορφη εμπειρία διακοπών μαζί μας!

Λιμάνι Ελαφονήσου

+306937466671

+306937466672

 info@rentaboat-elafonisos.gr