Ενδιαφέροντα άρθρα

Εναλλακτικές Δραστηριότητες

Έληξε

  Στην Ελαφόνησο ο επισκέπτης βρίσκει την απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση σε ένα παρθένο περιβάλλον προικισμένο από τη φύση. Εδώ το κλασσικό μοντέλο τουρισμού του ήλιου και της θάλασσας, υφίσταται στην ιδανικότερή του μορφή.
Σε αυτό το μυθικό περιβάλλον και αφού αγγίξει κανείς τα όρια της απόλυτης χαλάρωσης συνεχίζει την ταξιδιωτική του εμπειρία με ήπιες δραστηριότητες που καλλιεργήθηκαν φυσιολογικά στο νησί λόγω του πλούτου της θάλασσας , της γεωμορφολογίας και του κλίματος.

Σύντομες κρουαζιέρες
 Με τις βάρκες της Rent a Boat μπορείτε να κάνετε το γύρο του νησιού. Άλλοτε με στάση για κολύμπι στα καταγάλανα νερά της Παναγίας, στο Κάτω Νησί και άλλοτε στο Σίμο ή κοντά στο Σαρακήνικο. Η βόλτα με το καΐκι και η θαλάσσια περιήγηση περιμετρικά του νησιού υπό την ξενάγηση του καπετάνιου αν το ζητήσετε, είναι μια σπάνια εμπειρία.

Θαλάσσια σπορ και kite
 Οι παράλιες και το απέραντο γαλάζιο είναι μοναδική ευκαιρία ακόμη και για τους πιο αρχάριους να ασχοληθούν με τα θαλάσσια αθλήματα. Ιδανικοί αέρηδες και σημεία κοντά στις παραλίες δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για νεότερους αλλά και για έμπειρους αθλητές. Η Ελαφόνησος προτείνεται ως ιδανικό μέρος για surf, wind surf και kite από τα πιο διαδεδομένα sites των surf clubs. Οι αθλητές του kite, πολυσύχναστοι επισκέπτες στις παραλίες της Ελαφονήσου, προσφέρουν ένα πανέμορφο θέαμα στους λιγότερο δραστήριους επισκέπτες. Πολλοί είναι και οι αθλητές του θαλάσσιου καγιάκ. Έμπειροι αθλητές και εξειδικευμένοι του είδους διαμορφώνουν ειδικές διαδρομές, ενώ άλλοι απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά μέσα από απλές μικρές διαδρομές κατά μήκος των παραλιών.

Υποβρύχια κατάδυση και snorkeling
 Η υποβρύχια κατάδυση είναι μια ακόμη εναλλακτική δραστηριότητα για τον επισκέπτη της Ελαφονήσου. Περιμετρικά της νήσου και στις απέναντι ακτές ο βυθός έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο υποθαλάσσιος πλούτος είναι τεράστιος και τα νερά παραμένουν ανεξερεύνητα. Ακόμη και το snorkeling προσφέρεται για τους λιγότερο τολμηρούς, αφού ο βυθός στην Ελαφόνησο παρουσιάζει ενδιαφέρον και στα λίγα μέτρα βάθους. Ενοικιάζοντας μια βάρκα από την Rent a Boat  μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε σημεία μοναδικής θαλάσσιας ομορφιάς για snorkeling.

Ψάρεμα
Μια μοναδική εμπειρία ψαρέματος μπορεί να βιώσει κανείς, αν προγραμματίσει μια βόλτα με βάρκα στις γύρω παραλίες. Ψάρεμα στην πιο πλούσια θάλασσα της Μεσογείου, με τις συμβουλές έμπειρων ψαράδων. Θα αναχωρήσετε το απόγευμα από το λιμάνι της Ελαφονήσου για να ρίξετε δίχτυα ή παραγάδια. Οι συνεργάτες μας θα σας δώσουν οδηγίες πρόσβασης στους φημισμένους ψαρότοπους της Ελαφονήσου

Επικοινωνια

Ζήστε την πιο όμορφη εμπειρία διακοπών μαζί μας!

Λιμάνι Ελαφονήσου

+306937466671

+306937466672

 info@rentaboat-elafonisos.gr